Астроложката Милена Иванова-ЕА: Милен знаеше, че ще умре внезапно!

0

Астроложката Милена Иванова-ЕА е последната сърдечна тръпка на Милен Цветков. Звездобройката, която умее да поглежда в бъдещето с помощта на карти „Таро”, на Ангелски карти и на още няколко вида предсказващи бъдещето хартиени картони, е била до журналиста от около 2 години. Връзката им изглеждала странна в очите на приятелите на чепатия водещ, но той бил истински влюбен в нея и двамата неотдавна дори заживели на семейни начала.

Тя представя себе си като икономист, нумеролог, Шамбала лечител, сертифициран ангелски терапевт, фън шуй експерт и специалист по личностно развитие. Известна е с ангелските си семинари, на които учи хората как да влизат във връзка със своите небесни покровители.

„Вие никога не сте сами. Всеки човек има ангел-хранител. Някои хора имат по два и повече любящи пазители, които могат да ги съпътстват по всяко време и във всеки един момент. Нашите ангели са близо до нас и ни помагат да изпълним божествения план за спокоен, любящ и хармоничен живот.


Чрез ангелската терапия можете да се свържете с вашия личен ангел-пазител, както и с цялото архангелско войнство, за да получите важно напътствие в труден момент, при взимането на важно решение, разрешаване на проблем, изпит, интервю за нова работа и всичко останало, което ви вълнува и за което не намирате вярното решение. Ангелите с трепет очакват да бъдат помолени за подкрепа”, рекламира дейността си специалистката по окултизъм.
Завършилите семинарите научавали как да активират духовното си ДНК, да чистят чакрите си с ангелска енергия, да искат прошка от безплътните същества, да неутрализират енергийните деформации за успех и пари, свързани с травма от минали животи, да събуждат хромозоми на дълголетието и младостта чрез дишане с архангел Рафаил. Дамата преподавала и лечебна техника, помагаща при тежки депресии и сериозни заболявания. Напътствала присъстващите как да излекуват детето в себе си с помощта на архангел Метатрон, Богородица, архангел Рафаил и неговите лечебни ангели, чрез звукова терапия. По време на тренинга клиентите имали право на няколко почивки – време, което запълвали с пиене на зелен чай и хрупане на ядки и плодове. Отстъпки от цената 300 евро за 2-3 дни лекции правела на жените от клуб „Бизнес на високи токчета”, пише „Уикенд“.


Милен Цветков често подхвърлял, че не разбира нищо от астрология, врачки и баячки и че именно те са една от любимите му категории хора, които обича да иронизира в предаванията си. Въпреки това заради Милена, по която доста се увлякъл, направил изключение.


ЕА успяла да го убеди, че съдбата на човек е предначертана и че тя е от малкото богоизбрани нумеролози-астролози у нас, които могат да променят човешкото ДНК. Променяйки го, Милена Иванова чистила кармични дългове на човек от предишни животи веднъж и завинаги. Подреждала сегашния живот в правилната посока, указвала как да се избегнат нежелани инциденти и най-вече как да се помага на човек в здравословен план.
„Аз съм твоят личен нумеролог, който ще ти даде най-точната информация за числата и влиянието им върху живота, работа и емоции ти. Автор съм на книгата „Номерология на успеха” и на номерологичните карти „Таро”- ЕА напътствия за добър живот”. Позволи ми да ти помогна да научиш повече за себе си и живота”, пише в интернет страницата си чаровната дама, за която под сурдинка се шушука, че имала ромски корени и от там идвала дарбата й да борави с карти и числа.


Съдбата я сблъсква с водещия като гост в предаването му „Часът на Милен Цветков”. Поводът за гостуването е книгата й „Нумерология на успеха”. Милен, типично в стила му, се закача с нея и я провокира да му направи хороскоп. Тя вади бял лист и започва да предсказва. Очертава му бляскаво бъдеще. От думите й става ясно, че на 60-годишна възраст Цветков ще е в пика на кариерата си – най-известен, най-богат, най-уважаван от зрителите. С широка усмивка и закачлив тон той отсича в ефир: „Миленка, бре! Душо, бре, защо не те срещнах по-рано, за да ми кажеш тези неща”. В общи линии, посреща с ирония прогнозите й.
Срещат се след няколко дни. Разговарят. Милена му прави пълна астрологична картина. От хороскопа му става ясно, че Милен Цветков ще си отиде „внезапно и неочаквано, на светъл ден и голям празник” – така, както и стана – дрогиран келеш го уби на червен светофар точно на Великден. Не било посочено обаче кога ще се случи това. „Астрологията не борави с понятия като дати на смъртта или продължителност на живота. Затова и за мен беше огромен шок, когато това се случи”, споделя след катастрофата Милена.


Тогава, преди 2 години, с журналиста се харесват се и започват да излизат.

В един момент Милен й казал: „А, бе, ние страхотно се разбираме с теб. Никога до сега не съм общувал така добре с жена. Защо не станем гаджета?”. Милена също го харесала и станали двойка.


Ако се вярва на мълвата, астроложката сама се свързала със своя адаш. Тя проявила инициатива да гостува в предаването му и дори го потърсила на служебния телефон, за да му представи себе си и своята дарба. Обяснила, че е завършила някакъв висш университет по астрология в Москва, че пише книги, наясно е с Кабала, различните езотерични практики и прави неща, които малцина нейни колеги умеят. Цветков решил да й даде възможност за изява. След изчисленията в студиото тя започнала да го залива с прогнози. Той също се допитвал до нея за различни неща. След свалянето на предаването му се вълнувал дали ще намери работа, каква ще бъде тя, ще го удовлетворява ли или ще бъде компромисен вариант.
Всеки ден ЕА сядала над лаптопа и смятала какво предстои на водещия. Дори направила изчисления и за успеха на предаването му „Алтернативата”, излъчвано в ефира на ТВ 1.
Нумеруложкте й консултации се провеждали в рамките на час и нито минута повече, защото човешкото съзнание блокирало и нямало капацитет да възприеме информацията. Трябвало да се направят поне 3-4 консултации на месец, за да може човек да добие представа за себе си и посоката, в която иска да върви за напред.


„Ще помня винаги този Великден… Денят беше хубав за Милен. Нищо не предвещаваше подобно нещо. Видяхме се 10 минути преди катастрофата. Излезе за малко от вкъщи…  Разбрах от медиите какво се е случило и най-нелепото е, че го прочетох на лаптопа му, който е у дома. Първо изобщо не можех да повярвам, защото бях в шок. Веднага след това говорих с дъщеря му Калина, която е в Нидерландия”, разказа нумероложката часове след смъртта му, която, уви, не можа да предвиди, за да предупреди любимия си за опасността от катастрофа.  

Прегледана: 34941

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече