Последната жена на Милен Цветков – ЕА е съсипана, нумероложката ходи само в черни дрехи

0

Тотално променена и посърнала изглежда последната жена в живота на популярния водещ Милен Цветков. Астроложката Милена Иванова-ЕА, ходи изцяло в черни дрехи и не крие, че е съкрушена от катастрофата навръх Великден, когато любимият й мъж се пресели в света на ангелите. Тя е скъсила косата си до раменете, като я е боядисала няколко нюанса по-тъмно русо.

Опитвала се да обясни трагедията чрез цифрите, правила за пореден път сметки и била сигурна, че фаталният 19 април не би трябвало да е последният на Земята за Милен. В духовен аспект също не намирала обяснение за станалото, защото кармата на Цветков била чиста.
Спасение от мъката намирала в работата си, но към изчисленията прибягнала по-интензивно след като минали 40 дни от трагедията. „Светъл път на душата ти, любов моя! Почивай в мир”, написа по повод панихидата Иванова, а малко след това за първи път след драмата застанала отново на линия с клиенти. Направила го заради многобройните си почитатели, които следят с интерес видеата й в интернет, изказват съболезнования и непрекъснато й дават кураж да върви напред.


„Номерологичната карта на света дава загуба и край на обвързвания. През 2020 г. ще има много разводи! Ще се наложи да преживеем страхове, да се разплатим кармично чрез болест, паника – масова и лична, стрес. Ще се учим да се справяме самосиндикално. Активара се една енергия на неувереност, която води до появата на проблеми с белите дробове, очите, счупвания на крайници, смърт, но смъртта винаги се случва. Всичко, пред което ни изправя съдбата ще е предизвикателство към изчистване на кармата заради ниски страсти, материална ориентираност, злоба, завист, липса на любов, погрешно взети решения. През идните месеци ще трябва да си платим сметката, защото безплатен обяд наистина няма в живота. Добрият човек, обичащият, покайващият ще бъде спасен. Съдбата се е погрижила за тези, които желаят да израстват. Дойде време разделно – хората ще се пречистят, за да продължат по нов начин.


Ще се разделим със стари навици, погрешно поведение. Ние сме в година 4, което показва, че здравето ни е застрашено. Съветвам да подбираме храната си, макар че това е трудно. Изключително важно е да се освободим от излишните килограми, да хапваме зелени продукти, защото зеленото е важен за здравето цвят. Всеки един излишен килограм е свързан с кармичен проблем. След като отслабнем, трябва да почнем да мислим за душата си. Аспекта на 4-та се лекува със сълзи и с вода, за това трябва да пием вода. Ако ни се плаче – да плачем. Трябва да се научим душата ни да разбира душите на другите хора, да виждаме и да разбираме тяхната тъга”, разкрива ЕА, докато хора от цялата страна изказват съболезнования по повод 40 дни от кончината на половинката й Милен Цветков.
Според Иванова месец юни е предназначен за търговия, препродаване на стари вещи, отработване на стара карма и справяне с лошотията у хората. Периодът предполагал работа с прошка и здравословен хранителен режим, за да се понижи силата на негативните емоции и проектирането им от човек на човек. Най-благоприятният за работа момент щели да бъдат сутрешните часове от дните в първата половина на месеца.

Прегледана: 57046

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече