Мъжът на Ани Салич разкри шокиращи истини за бившата си жена и раздялата им

0

Три години след раздялата, бившият мъж на Ани Салич – Бранко, най-после разкри чувствата си. Тв продуцентът сподели, че двамата не са съумели да съхранят уважението помежду си, а той все още е наранен от развода, иницииран от новинарката.

„Не изгаряйте себе си, за да стоплите другите. Няма да го оценят“, написа Бранко във фейсбук, визирайки бившата си съпруга. „Никога не пренебрегвайте и не наранявайте хората, които по някакъв начин са показали специално отношение към вас. Защото с времето ще разберете, че тези хора са били твърде малко и са заслужавали много повече! Откъдето и да минеш, оставяй най-доброто от себе си, защото някой ден може да се наложи да се върнеш!“, продължи излиянията си сърбинът, който очевидно все още не е преодолял разпада на щастливото им семейство.

Откровенията си Салич завършва с думите: „За да си мъж, не е важно да имаш плочки, кола и пари. Важното е да си държиш на думата“. Преди месеци новинарката бе засечена именно в компанията на мъж, отговарящ на такъв профил. Мускулест, с луксозен автомобил и добър финансов статус. А слухът за нова връзка на Ани бързо стигнала до Бранко. След развода за тв продуцента настъпи крах не само в личния му живот, но и в бизнеса му. Фирмата му е обявила фалит преди 2 години, а към днешна дата са наложени възбрана и запор на цялото имущество, водещо се на негово име.

За капак бил даден на съд заради неизплатени финансови възнаграждения на персонала, работил за него във фирмата му. Бизнес проблемите разорили окончателно сърбина, който и до ден днешен не можел да си стъпи на краката. Така се принудил да си вади хляба и като общ работник, като разчитал на познанствата си в телевизията, за да го викат на снимачната площадка на различни проекти.

Прегледана: 58749

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече