Трагедия след трагедия! Милица Гладнишка погреба двамата си най-близки хора

0

Милица Гладнишка се съвзема от тежък период в личен план.

В рамките на само осем месеца тя загубила майка си и баба си, разказва самата актриса.

В деня, в който баба й Милица напуснала този свят, станало ясно, че майка й е в последна фаза на рак. Лекарите не давали надежда. Прогнозите били за 6 до 8 месеца, каквато за жалост била и трагичната развръзка.  

На този етап актрисата, която сме свикнали да гледаме в комедийни роли, се възстановява бавно. Огромната депресия, в която била изпаднала, и отнела дори силите да се самоубие, разказва Милица. И признава, че само работата я откъсва от черните мисли и спомените за близките хора, които е загубила наскоро.

С баба Милица, чието име носи и популярната актриса, били изключително близки. Възрастната жена била с несломим дух. Въпреки много изпитания в личен план, тя продължава да бъде опора за известната си внучка.

Именно поради това Гладнишка обмисляла пиеса за „Баба и внуче”, която да разкаже за невероятните им отношения.

За майка си Виолета Милица също говори с любов. Жената не пожелала да се подложи на мъчителни химиотерапии с неизвестни резултати. До последния си ден вярвала, че нещата ще се оправят.

Именно заради тях двете и заради това, че те не искали никога да я гледат съкрушена, Милица се стегнала и си поставила за цел се съвземе след огромната драма в личен план.

Прегледана: 61467

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече