Застрахователно дружество плати 120 бона на дъщерята на Милен Цветков

Милен Цветков с дъщеря си
0

Обезщетение в размер на 120 хиляди лева е превело застрахователно дружество „БУЛ ИНС“ на дъщерята на Милен Цветков от първия му брак Калина Цветкова, научи „Новата реалност“. Сумата е половината от претендираното от младата дама обезщетение за претърпените неимуществени вреди от бруталното убийство на татко й на Великден тази година. Мощният джип, с който дрогираният шофьор на червен светофар в центъра на София отнесе в отвъдното душата на видния журналист, е бил застрахован с „Гражданска отговорност“ в „БУЛ ИНС“.

Застрахователят реагира експедитивно на представените му документи и искане от адвокатите на Калина Цветкова и без предварително споразумение или съдебно решение й преведе доброволно половината от претендираните пари по посочена от нея лична сметка.

След нелепата трагедия Калина Цветкова и майка й Дана Начева, които живеят постоянно в Нидерландия, отказаха услугите на предложените им адвокати от Ивета Гоцева – майката на невръстния син на Милен Цветков -Боян, които живеят в София.

Предпочетоха да се обърнат към медийния адвокат Надежда Ковачева, която като стар приятел на Милен пое случая про боно (б.а. без заплащане на възнаграждение). В отстояване интересите на Калина Цветкова се включи и спеца по транспортни дела от младата генерация адвокат Яким Стоянов.

По неофициална информация до момента втората жена на убития журналист и синът им не са получили никакво застрахователно обезщетение. „Новата реалност“ не се ангажира с твърдение дали е така и по какви причини. Разследването на очевадното безумно престъпление продължава трети месец!?

Прегледана: 63966

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече