Събират пари за погребението на бащата на Денис Родман

0

Бащата на баскетболната легенда Денис Родман почина на 79-годишна възраст. Филандер Родман е напуснал този свят в град Анхелес на Филипините.

Тялото му се намира в една от градските погребалните зали, където очакват семейството да събере пари за траурната церемония. Една от полусестрите на Денис Родман инициира кампания в специализиран сайт за набиране на средства, където всеки желаещ може да дари пари.

Една от внучките на Филандер – Жасмин, е написала обръщение към петкратния шампион на НБА, в което моли 59-годишния бивш баскетболист да помогне финансово за погребението на баща си.

Филандер Родман живееше на Филипините от началото на 70-те години на ХХ век. Според информациите той има 29 признати деца от 16 различни жени. Най-известният от наследниците му е именно Денис Родман.

При приемането си в Залата на славата на баскетбола през 2011 г. Денис обяви, че няма баща. Все пак на следващата година, по време на турне в Азия, бившият спортист все пак реши да се помири със своя родител и за първи път от 42 години се срещна с Филандер.

Прегледана: 54508

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече