Гешев заряза луксозния си апартамент в „Света Троица“, крие се от рецидивисти?!

0

Опасни терористи са научили точния адрес на главния прокурор Иван Гешев, заради което службите не му позволяват да се прибере у дома. Lupa.bg научи, че от близо месец обвинител номер 1 не се е прибирал в новата си модерна сграда, която се намира в близост до Софийският централен затвор. 

Гешев взима апартамента в столичния квартал „Света Троица“ преди по-малко от 2 години, когато е издигната новата кооперация. Говори се, че имотът е толкова обширен, че вътре „можело да се препуска с кон“.

Заради заплахите за живота към най-влиятелния магистрат, адресът му се сменя постоянно, като се говори, че Иван Гешев се подвизавал в сградата на резиденция „Бояна“, където не може и пиле да хвръкне заради сериозно въоръжените служители на НСО.

От близо месец съседите на Гешев не са виждали патрулките, които дежуриха пред имота им. Главният прокурор първо беше пазен с „Опели“ с надпис „Полиция“, които впоследствие след заплахите се превърнаха в „Жандармерия“. Ченгета с бронирани жилетки бдяха пред входа на магистрата при всяко влизане и излизане на бореца с престъпността.

Говори се, че именно надзиратели от Софийския централен затвор научили адреса на Гешев, защото засичали ескорта му, който минавал в близост до пандиза. Така те предали информацията на опасни рецидивисти. Малко преди заплахите опасни типове, които се правили на клошари се навъртали около тясната уличка с модерната сграда, където е свил гнездо Иван Гешев. Заради това от службите решили, че за по-голяма сигурност главният прокурор трябва да остави празен апартамента си. 

Веднага след заплахите обвинител №1 каза, че не се страхува за живота си и „който го е страх от мечки, да не ходи в гората“. Най-сериозната заплаха, която пристигнала в писмо до Гешев е надупчена от куршуми негова снимка.

Прегледана: 48317

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече