Лари Кинг иска евтаназия, след като загуби две от децата си

0

Телевизионната легенда Лари Кинг, който е прикован на легло след тежък инсулт миналата година, иска да сложи край на живота си. Емблематичният водещ написа открито писмо, в което се обяви за разрешаването на евтаназията в САЩ. Тежкото му решение идва, след като само в рамките на месец Лари погреба две от петте си деца.

„С голяма скръб и разбитото сърце на баща потвърждавам, че загубих неотдавна две от децата си Анди Кинг и Кая Кинг – написа в изявление 86-годишният Лари Кинг. – И двамата бяха добри и мили души и ще ни липсват много. Анди почина неочаквано от инфаркт на 28 юли, а Кая – на 20 август, малко след като й беше поставена диагноза рак на белия дроб“.

Джилиън, внучката на Лари Кинг, каза след смъртта на Анди, че семейството предполага, че е получил инфаркт, но аутопсия не му е правена. Анди беше на 65 години, а Кая – на 51. Лари Кинг не е успял да отиде на погребението на децата си заради влошеното си здравословно състояние и заради пандемията от COVID-19.

Анди (крайният вляво) и Кая (в средата) си отидоха само в рамките на месец

Самият той още се възстановява от тежък инсулт през март 2019 г. Лари Кинг се е женил седем пъти. Той остава с три деца – Лари младши – на 58 години, Чанс – на 21 години и Кенън – на 20 години. Кая е от брака му с Алин Аткинс, а Анди е неин син от друга връзка, когото Лари Кинг е осиновил.

Също като дъщеря си, водещият беше диагностициран с рак на белия дроб преди няколко години, но имаше късмет болестта да бъде хваната рано и прескочи трапа. Иначе Лари твърди, че е  спрял пушенето още през 1987 г., когато получава пъървия си инфаркт.

Прегледана: 46027

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече