Крис Костов тотално объркан и с разклатена психика

0

Певецът изпада в паника, чуди се приятели или използвачи са хората около него

Разклатена психика признава Крис Костов! Хитовият руско-български певец прави интимна и шокираща изповед за душевното си здраве.

„Напоследък съм истински нервен и притеснен заради многобройни причини“, започва изпълнителят, който ни представи много добре на „Евровизия 2017“.

Крис признава, че „прегаря“ ментално и дава пример – обсесивно мислел за новите песни, които е написал, но още не е пуснал на феновете си. „Сега искам да ги пусна наведнъж, но не трябва. Но дали след време все още ще искам да ги споделя с вас?“, чуди се Костов и не намира изход.

„Винаги се самообвинявам, че не съм достатъчно добър, че съм нищо в сравнение с други певци и музиканти“, оплаква се той. Иска да поработи още и над английския си акцент, защото не му се струвал съвършен.

„Как стигнах до това състояние на ментално здраве? Може би ще е дълга история, но все пак искам да я споделя с вас“, продължава с изповедта си Крис. „Музиката винаги е била най-голямата ми страст, още от 3-годишен. За съжаление се фокусирах твърде много върху пеенето. Не преживявах други важни неща. Забравих, че съм дете и че трябва да бъда дете. След безкрайни репетиции и практики животът ми се промени. Попаднах в руското риалити за пеещи деца“, спомня си Костов.

„Нито съм психолог, нито терапевт, но дори и аз мога да ви кажа, че изобщо не е добре за психиката на един тийнейджър да получава вниманието, което получавах аз. Пубертетът е нестабилна в емоционален план възраст и свръхвниманието на непознати към подрастващия определено може да изиграе лоша шега на „звездата“.

Певецът отрязал приятелите

Всичко това започна да променя характера ми, и то не към по-добро. Започнах да се питам кой ми е истински приятел и кой просто иска да ме използва. Започнах да се съмнявам във всички около мен. Станах параноичен. Не че бях истинска звезда или нещо такова, но в Русия това риалити бе огромен хит, а аз стигнах до финала и редовно бях в тв ефира. Последва турне, след което се самоизолирах, затворих се в себе си, отхвърлих приятелите си. В Русия по това време не бе прието човек да говори за психичното си здраве. Засега ще запазя някои детайли в тайна, но някой ден ще разкажа как, мамка му, стигнах до това състояние“, емоционално продължава Крис Костов.

Костов с равносметка

Изповедта му завършва с изненадващото признание, че за него България по време на участието му в „Х фактор“ била… чужда държава. „Въпреки че съм наполовина българин, тогава дори не говорех български нормално. Тогава живеех сам под наем, сам си плащах апартамента, нямах никого и нищо. Слава Богу, ме посещаваха майка ми и брат ми, иначе много лесно можеше да се пусна на наклонената повърхност“, разкрива Костов.

Прегледана: 41117

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече