Мъж уби любовника на жена си и я накара да обезглави трупа му

0

Мъж от Ню Хемпшир, за когото се твърди, че току-що е научил, че жена му има връзка с нейн колега, е обвинен в убийството на любовника й, преди да я принуди да го обезглави, съобщиха властите.

В петък 30-годишният Армандо Барон от Джафри беше арестуван и обвинен за смъртта на Джонатан Амера, 25-годишен от Кийн, чието тяло беше намерено в гората в Ню Хемпшир на 22 септември, съобщиха в изявление главният прокурор и полицията в Ню Хемпшир.

Армандо Барън е обвинен в умишлено убийство, за което се твърди, че „съзнателно е причинил смъртта на Джонатан Емералт, като го е застрелял, докато е участвал в извършването на отвличане“, се казва в съобщението.

Армандо също е обвинен в домашно насилие, душене и заплаха, че ще използва смъртоносно оръжие „с цел да постави съпругата си Британи Барън в страх от непосредствена телесна повреда“, след като се твърди, че е забил пистолет в устата й, се казва в наказателната жалба.

31-годишната Британи от Джефри беше арестувана в четвъртък и й бяха повдигнати три обвинения за фалшифициране на веществени доказателства във връзка с убийството на Емералт, се казва в съобщението.

Ужасното убийство се е случило, след като Армандо е прегледал телефона на Британи през нощта на 19 септември и е открил, че е във връзка с Емералт, с когото е работила в Teleflex Medical OEM, компания за медицинско снабдяване в Джефри, съобщила самата тя в полицията.

Вбесен, Армандо я пребил, забил пистолет в устата й и я душил на леглото им, при което тя припаднала, се казва в заповедта за арест.

По-късно същата нощ Армандо твърди, че е използвал телефона на жена си, за да изпрати съобщение на Емералт и да го примами в Annette Wayside Park в град Риндж.

Предполага се, че в парка Армандо се е сбил Емералт, а след това е накарал съпругата си да го застреля. Но Британи „не би поставила пръста си върху спусъка“, пише в доклада на поицията. Тогава Британи твърди, че Армандо е прострелял фатално три пъти Емералт в колата му.

След като стигнали с отделни превозни средства до къмпинг близо до Ерол, който били посещавали и преди това, Армандо казал на Британи, че „след като слънцето изгрее на следващата сутрин, той ще й прости“. След това се твърди, че Армандо е наредил на жена си да обезглави Емералт, за да не може да бъде идентифициран по зъбен статус, а Британи изпълнила това.

Когато Армандо научил, че властите го издирват заедно със съпругата му, той се върнал в дома им, като й заповядал да погребе тялото на любимия си, се казва в съобщението на полицията.

Главата на мъжа е намерена на отделно място.

Британи била арестувана, след като служителите за опазване на дивата природа й казали, че не й е позволено да лагерува там, където са я намерили.

„Имам големи проблеми“, заявила Британи на служителите. Скоро след това намерили изоставеното Subaru на Емералт, което било покрито с брезент и пръчки.

Тогава намерили и тялото му без глава, увито в близкия ручей.

В петък и Армандо, и Британи не се признаха за виновни по обвиненията, пред които са изправени.

Прегледана: 36864

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече