АД: Бездетно семейство отвлича, изнасилва и намушква с нож бременна жена

0

Бездетно семейство отива на съд във Валенсия по обвинение, че отвлича, изнасилва и намушква с нож бременна жена, пише The Sun.

39-годишен румънец и 45-годишна испанка са обект на разследването, след като бременна жена от румънски произход ги обвинява в зловещите деяния.

Прокуратурата настоява за 21 години затвор за мъжа и 19 години за жената, след като смята, че са събрани достатъчно доказателства, уличаващи ги в посочените престъпления.

Жертвата разказва, че многократно е отказала €100 000, за да им даде бебето си, след което е изнасилена многократно и от двамата, удряна е с бухалка и на няколко пъти е ръгана с нож.

Подсъдимите признават, че са предложили подслон на жената, след което са правили секс с нея, но доброволно. Жената дори разказва, че най-често мъжът ѝ интимничил с „гостенката“, като тя само получавала „по някоя целувка“.

Свидетелстващият полицай по делото разказва, че само при споменаването на думата „нож“, жертвата изпадала в нервно състояние и започвала да се поти. Униформеният споделя още, че е чул мъжът да казва на жена си, че „няма да могат вече да получат бебето и ще се наложи да я изритат от къщата“.

Прегледана: 37693

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече