Първа снимка на жената на Московски след трагедията

0

Жената на бившия министър остана извън обсега на медиите и след трагичното събитие, преобърнало живота им, и не пожела никаква публичност. Тогава тя избра да се скрие и да премине през мъката си сама, като доскоро избягваше да се показва дори в социалните мрежи.
В последните месеци красивата Маринела е по-активна. В края на септември дори отбелязала своя рожден ден. Докато преди е обичала да публикува повече свои снимки, сега фотографира залези, птици и красиви гледки, към които никога не добавя текстове. Впечатление прави, че е запазила кадрите, които ѝ напомнят на починалия ѝ син – като тортите от рождените му дни, както и сурвачките им с батко му, които тя им направила за последната им Нова година заедно през 2018-а.

В профилите ѝ в социалните мрежи липсват общи снимки с бившия транспортен министър. Маринела не носи и неговото име. Макар да се запознават още в гимназията в Плевен и дълго време да живеят в разбирателство и хармония, до брак така и не стигат и тя все още навсякъде се представя с моминската си фамилия. В профила си тя е упоменала, че живее в София, а не в Солун, където в момента работи Московски, а в графата за семейно положение няма информация за обвързаността ѝ. Месеци след загубата на малкия им син се заговори, че двамата са се разделили, но слухът не бе потвърден от нито една от двете страни.

Точно тогава Московски се оттегли от министерския си пост и замина за Солун, Гърция, където оглави Черноморската банка. Мандатът му там е 4-годишен и изтича през декември 2022 г.

Прегледана: 37791

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече