Зайчетата на Хефнър живели сред кучешки изпражнения и нечувана мръсотия, обиди и жестокост

0

Да си „зайче“ на Хю Хефнър и да живееш под покрива му сигурно изглежда като мечта за много момичета. Луксът, звездните партита и славата обаче са само едната страна на монетата. Когато легендарният основател на Playboy се пресели във вечността в края на септември 2017 година, „зайчетата“ му трудно намират сълзи и добри думи да се простят с него. Въпреки че са живели месеци и дори години под един покрив с него. Защото животът в имението Playboy не е бил цветя и рози за нито една от тях. И смъртта на Хеф е добър повод да разкажат кошмарни спомени и шокиращи подробности за навиците и предпочитанията му. Не е учудващо, че от всяка от сексапилните блондинки се е очаквало да прави секс с Хефнър. Той обаче изисквал от жените да не проявяват абсолютно никакви признаци на интимност. Целувките с Хю са пълно табу – на момичетата е позволено, даже е силно препоръчително, да се целуват само една с друга. Противно на очакванията, Хефнър не е някакъв сексуален звяр и това най-вероятно не е било свързано с възрастта му. Една от приятелките му – Холи Мадисън – разказва, че вечерите в леглото му са включвали изобилие от алкохол и трева, за да се постигне нужното еротично настроение.

„Сексът беше толкова ужасен, че не можех да го търпя трезвена“, допълва Кендра Уилкинсън, цитирана от webcafe. Заедно с неприятните нощи в леглото на Хефнър идвал и емоционалният тормоз, който той често упражнявал над приятелките си. Критиките към външния вид на наглед съвършените блондинки са били ежедневни и доста жестоки. Мадисън си спомня един момент, в който Хю й казва, че е недопустимо повече да си слага червено червило. Докато Холи се опитва да измисли отговор, Хефнър добавя, че с червено червило тя изглежда стара, съсухрена и евтина. Кендра пък редовно е била приканвана да спортува по-често и да внимава с калориите, което съсипва самочувствието й. Уилкинсън признава, че имало поредици от дни, в които „зайчетата“ из имението Playboy не правят абсолютно нищо, освен да ядат, пият и лежат, което може би се отразява неблагоприятно на външния им вид. Изабела Сейнт Джеймс, която също е живяла с Хефнър, разкрива друг неприятен аспект – налага се да се молиш за пари на Хю. Да, момичетата изглеждат така, сякаш живеят в охолство и изобилие – скъпи рокли, диаманти, пластични операции за десетки хиляди долара. В действителност те са получавали точно определена сума джобни пари, и то след като преминат през странен ритуал, в който почти трябва да се молят за парите.

Хефнър обичал да вика една по една блондинките и да ги кара да чакат на вратата известно време, преди да ги приеме. След това всяка от тях изтърпява тирада от критики и обвинения най-вече, че не се разбира добре с другите момичета. Едва след целия този ужас Хю връчва полагаемата сума. Приятелките на Хеф са били принудени да спазват още куп строги правила, измислени от самия основател на Playboy. Всички те са били длъжни да се приберат в имението най-късно в 9 вечерта, а ако излизат навън – трябва да изглеждат абсолютно перфектно, иначе получават мъмрене. Русата до бяло коса е задължителна, няма ограничение колко пластични операции може да има блондинката. Конкуренцията между момичетата е жестока и обстановката в имението често е непоносима.

Въпреки че Хефнър не е мечтаният партньор, „зайчетата“ непрекъснато се състезават за вниманието му с надеждата, че то ще им донесе по-благоприятна позиция. Във всеки един момент Хю си има любима „приятелка номер едно“, която се ползва с най-голямо одобрение и обожание. Изабела Сейнт Джеймс разкрива и друга изненадваща тайна – в имението Playboy всъщност цари отвратителна мръсотия и мизерия. На пръв поглед къщата с 22 спални, басейн и огромен двор е сбъдната мечта. Вътре обаче нещата никак не седели по този начин, обяснява Сейнт Джеймс. Момичетата имат право сами да декорират стаите си, но матраците, килимите и завесите са трайно замърсени и в доста лошо състояние. Чаршафите, завивките и възглавниците също са далеч от приемливото, а Кендра Уилкинсън уточнява, че понякога я е било гнус да ляга и дори да се докосва до спалното бельо. По пода из цялата къща има кучешки изпражнения, които никой не си прави труда да почисти.

 Във всяка стая са разхвърляни касети и списания с порно. Блондинките, които са минали през имението на Хю Хефнър, единодушно посочват един огромен плюс на живота си там – партитата, които Хеф е организирал. Там пристигат някои от най-популярните лица на Холивуд, а „зайчетата“ са свободни да си общуват със звездите, стига да не флиртуват с тях. Малка компенсация за всичко останало.

Прегледана: 36632

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече