Млада майка почина седмица след раждане

0

Ужасна трагедия сполетя столично семейство. 27-годишната Малинка е починала само 7 дни след раждането на второто си детенце, а причините за смъртта са неизвестни. Бебето е вече на 13 дни и остава полусираче заедно с другото детенце – Теди – на 9 години. 

Тежко ни е, сълзите са в очите, огромна буца е заседнала в гърлото ни… Но трябва да дадем сила и вяра на един баща, пишат близките, които от вчера организират дарителска кампания. 

Малинка ражда в „Шейново“, а след това е преместена в „Майчин дом“, където на 9 октомври издъхва. 

„Със събраните дарения ежемесечно ще покриваме режийните им разходи, наем на жилището, памперси, бебешка козметика, хранителни продукти и адаптирано мляко, лекарства и инсулин за бабата, докато стъпят на крака. Всичко останало, те имат. Заемаме се да помогнем с всички институции за пълното изясняване случая! Покрусеният Мишо е израснал без родители, тъй като са загинали нелепо още в ранната му възраст. Към момента е временен отпуск, с пълно разбиране от страна на работодателите. След като медицинско лице поеме грижите за малката му дъщеричка, той ще се върне на работа.

Може да покрепите кампанията, чрез официалната дарителска сметка на Фондация „Хора с големи сърца“:
IBAN : BG07STSA93000027462992
BIC : STSABGSF
Получател : ХОРА С ГОЛЕМИ СЪРЦА
Основание : ДАРЕНИЕ К2

Прегледана: 39128

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече