Алена: Бъдещето ни с Ковид-19 е мрачно!

0

„Бъдещето на Ковид-19 е радостно за вируса и мрачно за хората. И проблемът не е във вируса, той още в края на юли можеше да е история при правилни решения на СЗО, на държавите и поведението на хората, което при мнозина беше на нивото на стадно-животинско, а за съжаление, продължава да е същото въпреки хищната втора вълна на заразата“, коментира топастроложката Светлана Тилкова- Алена.

„Вирусите не са заложени в звездната карта на планетата Земя като глобално явление, нито в рождената звездна карта на човешкото същество, тъй че от тази гледна точка астрологичното изчисление е невъзможно. Възможно е обаче, когато знаем първите дати на появата му, да предвидим астро-нумерологично неговото разпространение, затихване или дълъг живот. Е, шансовете за бързо приключване на разпространението на заразата човечеството и България ги пропиляха, сега ще живеем с Ковид-19“, допълва тя. „В първите мои прогнози още през февруари написах, че астрологичните аспекти, свързани с началото на пандемията, ни налагат да сме отговорни, да се съобразяваме с изискванията за предпазване от заразата и до края на юли вирусът ще си е прибрал короната. Вместо разум видяхме инатливо противопоставяне.

Предупредих – само на основата на астрологични изчисления, че все пак имаме шанс с разумно поведение вирусът да си отиде в края на август. Ако пропуснем и този срок и Ковид-19 се слее със сезонния грип, духът на злото ще бъде изпуснат от контрол и никакви астрологични прогнози няма да бъдат възможни“, казва още астроложката. „Втората вълна е факт и едва сега Европа заговори за общи правила. Но без лична отговорност и те ще бъдат пробити – напук. Все пак нека не забравяме че от Ковид-19 се оздравява и оцелява. Все още неизвестното е какви са дългосрочните последици за организма. Ще ви кажа според мен най-опасната, включително астрологично заложена: оцелял, но оглупял в недълъг период от време“, категорична е Алена.

Прегледана: 37178

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече