Нострадамус за 2021 година: Мощни слънчеви бури, глад и зарази ще доведат Земята до гибел!

0

Пророчествата на Нострадамус са изразени в стихове, наречени катрени. Приживе той е написал 6338 прогнози, голяма част от които се оказват напълно верни. Предсказанията му обхващат период, стигащ чак до 3797 година. Цели 5 века човечеството се опитва да разбере къде се крие тайната на неговите думи, но тя остава все така мистериозна. И предсказанията му за 2021 г. вече са дешифрирани и отново изумяват света.

Според тълкуването на катрен, написан от Нострадамус, изключително мощен трус ще унищожи Калифорния през 2021 г. Пророкът прогнозира, че голямо земетресение ще удари Новия свят („западните земи“), а Калифорния е логично място, където може да се случи. Според астролозите стихът „Меркурий в Стрелец, Сатурн избледнява“ сочи към следващата дата, когато планетите Марс и Сатурн ще бъдат в това положение на небето – 25 ноември 2021 г. Ясновидецът предвижда още, че папа Франциск ще има ключова роля в обръщането на хората към църквата. Независимо колко време той ще остане начело на католиците, зад себе си ще остави милостиво и впечатляващо наследство. Църквата ще се превърне в „спасителна лодка“ за все повече и повече народ.

Нострадамус прогнозира още, че първите признаци на края на света ще бъдат глад, земетресения, различни болести и епидемии, които ще се случват по-често. Пандемията от коронавирус от 2020 г. представлява началото на поредица от неблагоприятни събития, които ще засегнат световното население. Катастрофа с огромни размери ще ни върне назад в историята и голяма част от световното население няма да може да преодолее това проклятие. 2021 г. ще бъде доста значима по отношение на големите глобални събития, пише още в заветите на пророка. Ще се случат мощни слънчеви бури, които могат да причинят големи щети на Земята. Предполага се, че Нострадамус е предупредил: „Ще видим как водата се издига и земята пада под нея“.

Тогава вредните ефекти от климатичните промени ще доведат до много войни и конфликти, тъй като светът ще се бори за ресурси и ще последва масова миграция. „Камилата“ от пророчествата на Нострадамус е символ на арабското население, което се разпростира в цяла Европа. Все още не е ясно дали през 2021 г. ще има нова вълна от емигранти, или пък демографските прогнози за ниска европейска раждаемост и множество бежанци ще са катализаторът на тази промяна. Американските войници ще бъдат първите роботизирани хора, поне на мозъчно ниво, за да спасят човешката раса. Имплантиран чип трябва да ни предложи необходимия цифров интелект, за да преминем отвъд границите на биологията, тълкуват специалистите повелите на гадателя. „В небето човек вижда огън и дълга следа от искри“, пише още Нострадамус.

Това може да се разбира като идващи природни стихии, но други интерпретации на този катрен твърдят, че той се отнася до голям астероид, който ще удари Земята. След като влезе в земната атмосфера, астероидът ще се нагрее, появявайки се на небето като голям огън. В действителност НАСА обяви, че има съвсем реална опасност огромен астероид, наречен 2009 KF1, да удари Земята на 6 май 2021 г. според изчисления.

Прегледана: 36397

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече