21-годишен се застреля от любовна мъка

0

Жестока драма разтърси град Садово, след като снощи 21-годишният студент Георги Костадинов се застреля с пистолета на баща си от любовна мъка, разкриха разследващи пред 24plovdiv.bg.

Третокурсникът от Техническия университет в Пловдив имал връзка с момиче, в което бил лудо влюбен. Тя обаче се отнасяла с пренебрежение към чувствата му. Преди дни се разделили. Георги не могъл да го преживее и се решил на фаталната стъпка.

Родителите му вчера тръгнали към Пловдив. Баща му Петър е военен и държал в дома си законно притежаван „Макаров“. Оръжието било в каса, но синът успял да открие ключа за нея.

Преди да се простреля в главата, се обадил на майка си и казал: „Мамо, татко, много ви обичам“, и затворил. Родителите изтръпнали, предчувствали, че нещо ще се случи.

Прибрали се у дома и открили трупа на единственото си дете. Намерено е и прощално писмо. В него Георги написал, че много съжалява и ще нарани много хора, но нямало как.

От познати на почерненото семейство Lupa.bg научи, че писмото е предадено на полицията, оттам обаче мълчат за насипаното в него.

„Георги е един на майка и баща. Гледан е като писано яйце, къщата им е като аптека, има кола, осигурен отвсякъде. Защо посегна на живота си”, чудят се близките на фамилията от Садово.

Прегледана: 36903

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече