Най-скъпата проститутка в САЩ заведе дело срещу властите – нямала работа

0

Най-скъпата проститутка в САЩ, Алис Литъл, заведе дело срещу властите на щата Невада поради липса на работа. Публичните домове са затворени в региона от 17 март, докато свързани заведения като масажни и спа салони са отворени отново, пише в. „Дейли Стар“.

Алис работи в публичния дом Moonlite BunnyRanch в Маунд Хаус. Според самата Литъл тя е психолог, треньор по отношения и експерт по секс. Според специалисти тя е най-добре платената секс работничка в страната и печели до милион долара годишно.

Американката заведе дело срещу властите в Невада, посочвайки в писмо, че поради локдауна законните секс работници са останали без пари. Тя подчертава, че само публичните домове са останали затворени, докато други заведения са отворени отново. „Това е просто очевидна дискриминация срещу законните секс работници в Невада“, твърди тя.

След като загубила приходите си от публичния дом, Литъл започнала да печели пари от маркетинг, създаде акаунт в OnlyFans и започна да провежда интимни срещи онлайн и офлайн.

Миналата година момичето сподели пред медиите подробности за работата си.

Алис Литъл е родом от Ирландия, а сега живее в Карсън Сити, Невада. Започнала да работи легално като проститутка през 2016 година.

Тя отхвърля клишето, че работата ѝ е само да носи еротично бельо и да си „клати задника“, и твърди, че същината на професията е да помага на двойките да „преоткрият интимността“. „Нищо не донася такова голямо задоволство като работата в законен публичен дом. Пасва ми идеално“, казва в интервю младата дама. Тя разкрива как влязла в бизнеса и защо си харесва работата толкова много. В бардака тя учи клиентите си на различни техники и им помага да преодолеят проблеми като притеснение на публично място и „девственост”, а също и затруднения с ерекцията. Алис признава, че имала няколко сексуални връзки едновременно. Тя предлага индивидуални сесии и резервации за двойки, които помагат за разрешаването на интимните затруднения. „Да имате експерт като ме, който да ви покаже как да практикувате бичуване, пляскане, връзване, ролеви игри, доминация и др., може да донесе нова тръпка в сексуалния ви живот“, споделя тя.

Алис опитвала да работи различни неща, преди да влезе в секс бизнеса, но само там открила комбинацията от неща, които са ѝ интересни. След като разбрала, че секс индустрията може да задоволи желанията ѝ, отишла в Moonlite Bunny Ranch. Тя отишла там през 2016 година и смятала да остане само няколко месеца, но после решила да остане. Жрицата се определя като сапиосексуална – човек, който намира интелигентността за сексуално привлекателна и възбуждаща. Това ѝ помага да отдели физическия елемент от взаимоотношенията ѝ с хората. „Като сапиосексуална научих много рано, че съм привлечена от умовете на хората около мен, без значение от телата им. Не изпитвам срам от сексуалността си, от опитването на нови неща и от това, че съм привлечена от повече от един човек едновременно. Това ми помага да се наслаждавам сексуално на няколко връзки по едно и също време“, добавя тя. Жрицата редовно споделя видеоклипове на сексуална тематика, включително прави прегледи на различни играчки и води дискусии на различни теми като мастурбация и орален секс. Заради натоварената ѝ програма, запазването на „сеанс“ при Алис, която специализира в „терапевтични сексуални услуги“ поотделно и за двойки, започва от около 2000 долара. Невада е единственият американски щат, където проституцията е разрешена под някаква форма.

Прегледана: 37188

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече