Психар искал да убие майка си с 220 волта ток, а тя го оправдава

0

 В края на октомври рецидивистът сам си отпечата некролог и разлепи из целия ж. к. „Изгрев“ вестта, че е починал

44-годишният рецидивист Красимир Каранлиев за пореден път е арестуван за брутален тормоз над собствената си майка. Въпреки издадената ограничителна заповед да не доближава жената, преди 10 дни той отново я нападнал.

81-годишната Иванка Каранлиева опита да оправдае сина си преди малко повече от година, когато името му за първи път се появи в криминалната хроника след нападение и заплахи към нея. Тогава обезумелият син крещял срещу ужасената си майка: „Ако още веднъж стъпиш в апартамента, ще ти пусна 220 волта ток!“ Съседи на семейството в бл. 15 в ж. к. „Изгрев“ повикали полиция и буквално спасили живота на жената. На следващия ден тя се свърза с репортер на Флагман.бг и с треперещ глас ридаеше, че Красимир не е такъв, че е имал труден живот и бившата му жена буквално го е съсипала.

Истината обаче е друга. Красимир Каранлиев е доказан рецидивист, който явно трудно би могъл да бъде вкаран в пътя.

Няколко са изцепките му само тази година коя от коя по-брутални. В началото на август  заедно с екслейтенанта на Митьо Очите Гроздан Балабанов, Красимир продаде чрез обява в ОЛХ 500 грама градинска трева вместо марихуана на 28-годишен балък от София.  В края на октомври пък сам си отпечата некролог и разлепи из целия ж. к. „Изгрев“ вестта, че е починал.

Екслейтенантът на Очите Гроздан Балабанов и Красимир Каранлиев са тарикатите, продали трева вместо марихуана на 28-годишния софиянец

Преди година Каранлиев потроши два автомобила на свои съседи, паркирани пред бл. 15 в ж.к. „Изгрев“. Разби, без да му мигне окото и колата на собствения си брат. Тогава е арестуван, след което е тестван за употреба на алкохол, като дрегерът отчел сериозно количество концентрат. На следващия ден нападна майка си, която подаде жалба в Пето РУ в Бургас, след което се отказа от нея и помоли синът й да бъде реабилитиран.

Каранлиев е задържан често за кражби, осъждан е и е лежал в затвора. Припомняме, че преди няколко години той за пръв път влезе в криминалната хроника, когато след гонка заплаши с убийство бившата си жена.

Прегледана: 38079

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече