Съпруг изтезава жена си пред детето

0

Пловдивчанин подложи на истинско изпитание съпругата си и 5-годишната им дъщеря. Между съпрузите често възниквали скандали, които вдигали целия блок във въздуха. На 2 май тази година напрежението достигнало връхната си точка. Малко след 20.30 часа възникнал поредния спор. Мъжът започнал да сипе обиди, а след минута му паднало пердето. Хванал жена си за косата, блъснал главата й в стената и я ударил с юмрук в лицето, после продължил да я удря по ръцете и краката.

Това се случило в присъствието на детето, което се уплашило, разплакало се и избягало от жилището. Насилникът го върнал и му казал, че има друга майка за него, пише „Марица“.

С тези грозни сцени приключил бракът между влюбената двойка. На следващия ден съпругът напуснал семейното жилище, но адът продължил. Пловдивчанинът търсил контакт с жертвата на тормоза по телефон и вайбър, и я заплашвал.

Пострадалата майка си изкарала медицинско и се обърнала към съда с молба за защита.

Районният съд е квалифицирал побоя като акт на домашно насилие. Съпругът обжалвал решението на магистратите, които му забранили да припарва до майката и детето.

Вчера Окръжният съд е потвърдил взетото решение, като е удължил на година периода, в който насилникът няма право на контакти с жената и детето.

Прегледана: 38414

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече