Мълниеносна скорост убила двете деца край Пловдив

0

18-годишният Христо К. е забил голфа, който е шофирал в стълб и ограда с много висока скорост. Автомобилът му е бил чипиран и е имал мощност 200 конски сили. Все едно е карала самолет, коментират запознати. Освен това, когато колата се е ударила в оградата, е била с включена пета скорост. При това положение изходът от удара на колата винаги е щял да бъде фатален за шофьора и спътниците му, коментират запознати.

Катастрофата в Чоба, в която загинаха 17-годишната Радостина К. от Пловдив и Христо К. от село Отец Кирилово, е станала около 5.30 часа тази сутрин. Съседи от тази улица не са чули удара на колата в оградата. Най-вероятно това са усетили само хората в къщата, в чиято ограда е бил фаталният сблъсък.

Това е много опасно място, тук и преди са ставали катастрофи и са загивали хора, разказаха жители на Чоба. Улицата е част от път, който свързва селото със съседните села. Тя е ремонтирана и е в отлично състояние, но по нея шофьорите карат като луди, разказват в селото. Българка успя да свали 24 кг – без диети, просто пих топла… Всички пациенти с хипертония трябва да знаят това Ако кръвното е 140/90, незабавно почисти съдовете си. На…

Има нужда тук на бъдат изградени „легнали полицаи“, сподели пред в. „Марица“ кметът на Чоба Йордан Михайлов. Неотдавна той е внесъл в община Брезово предложение това да бъде направено.

От сутринта в селото не спират да оплакват жертвите на катастрофата. Загинаха деца, болката е огромна, споделят жители на Чоба.

Прегледана: 39913

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече