Певицата Веси Бонева влиза с бебето в дома си със стълба, съсед запушил входа

0

Истината скоро ще излезе наяве!!! И човекът, който забрани достъпа до родната ми къща – човека “съсед” в чиято къща сме си играли като деца с неговите деца, имаше смелостта да направи най-глупавото си решение в живота!

Да забрани достъпа на моето семейство, моя дом по лична карта, новороденото ми детенце, което все още не влязло в майчината къща, сестричката ми която е в 9 месец и очаква своята първа рожба!!!! С тези думи, написани във Фейсбук, певицата Веси Бонева алармира, че не може да влиза в дома си.

Подходът към къщата й в пловдивския квартал „Коматево” е запушен от съсед, който е и собственик на имота, през който певицата и майка й са преминавали. Веси Бонева казва, че ще посрещнат Коледа в този ад и че чака институциите да се намесят вече шести месец, за да решат проблема. По думите й е наела адвокат и е завела дело в съда, за да може да получи правото свободно да преминава и да влиза в родния си дом без да използва стълба.

„Не е човешко, какъвто и спор да имаш с майка ми Венета Бонева, да отнемаш правото ми на достъп, в собствената ми къща.

Да не мога да се прибера с детската ми количка за Коледа или да изведа любимото ми куче на разходка, това не е нормално и отново – не е човешко. Съжалявам!!!!!

Разправяйте се колкото искате за каквото искате, но си махнете глупавата врата, която ограничава достъпа до нашия дом!!!!!”, казва тя.

В социалните мрежи й отговаря съседът, който е сложил метална врата към къщата на Боневи. По думите му за подхода има договор, който той е подписал с майката на певицата. „Законът е за всички! Не желая през имота ми, за който съм платил не малко пари, да минават чужди хора- основно мъже ! Не желая, поради това, че майка ти в нарушение на закона е затворила входа си отпред и присвоила общи части, да минава през моя собственост! И виновна за всичко е само майка ти, не аз!”, казва комшията. Той обяснява, че майката на певицата – Венета Бонева, имала срок да отвори входа си, както е било в оригиналния архитектурен проект. Срокът й за това бил до 11 декември т.г.

„И когато си премахне незаконното строителството и поставените в моята част на ползване вещи, може да има претенции към мен! Съгласно подписаният договор, с нотариална заверка на подписите, само майка ти има право на преминаване, не ти и сестра ти, а още по- малко разни непознати мъже, които я посещават! И моля, не намесвай други хора в нашия гражданско – правен спор! Гледай си семейството и музиката!”, отвръща на удара съседът.

Прегледана: 38921

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече