Съдят дилърка, продавала хероин, за да храни децата си

0

Окръжна прокуратура – Кюстендил е приключила досъдебното производство и е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу Д.С. (на 43 години), привлечена към наказателна отговорност за продажба на дрога.

На 08.12.2020 г. в Районното управление на МВР в гр. Кюстендил постъпила оперативна информация, касаеща закупуване на наркотично вещество от Д.С. с цел укриване или последващо препродаване. По случая незабавно била извършена проверка.

Полицейските служители установили обвиняемата С. в таксиметров автомобил, движещ се по ул. „Бузлуджа“ в гр. Кюстендил. При спирането му жената направила опит да изхвърли дрогата под предната седалка. При претърсването на МПС бил открит и иззет прозрачен найлонов плик с кафяво вещество на бучки. Извършеният полеви наркотест констатирал наличие на хероин. За намерения наркотик Д.С. заявила, че го е купила с цел продаване в махалата, като с получените от това пари щяла да изхранва децата си.

В хода на разследването са били събрани доказателства за престъпната дейност на обвиняемата С., свързана с разпространение на наркотици в кв. „Изток“ в града.

Прегледана: 37932

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече