Кандидат-жених осъмна в ареста в Пловдив

0

Кандидат-жених осъмна в ареста, след като представи фалшива лична карта по време на бракосъчетание в Пловдив. В обедните часове на 22 декември служители на ОП „Радостни обреди“ сигнализирали, че при тях има кандидат-жених, чийто документ за самоличност изглежда нередовен.

Мъжът бил пакистанец, а булката – 25-годишна от Пловдив. Гостите на церемонията били 5 души от ромски произход.

В хода на проверка било установено, че действително личната карта на 50-годишния пакистанец е фалшива. Била на друг от Пакистан, но с неговата снимка. Така кандидат-женихът прекарал първата си брачна нощ в полицейския арест. Той пребивавал продължително в България, като живеел в столицата. Решил да се обвърже с младата дама, но ударил на камък.

Подобни бракове имат полза както за мъжа, така и за жената. Пакистанецът ще може да кандидатства за придобиването на българско гражданство. България е в ЕС и така ще си осигури свободно придвижване през границите. Булката пък има финансова изгода, тъй като й обещават много пари след любовната сделка.

„Марица“ съобщава, че това не е първият подобен случай в града под тепетата. Преди около месец историята се повторила – пак пакистанец поискал да се венчае за млада пловдивчанка.

Прегледана: 39548

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече