Жена слуша гласа на починалия си съпруг всеки ден на спирка в метрото (ВИДЕО)

0

В този свят, където намирането на истинска любов е станало трудно, има някои хора, които все още намират сила и утеха в спомените за своите близки, дори след като тях отдавна ги няма.

В Лондон има жена, която всеки ден слиза в метрото и чака седнала на една от пейките, само за да изслуша съобщението, записано от съпруга й през 1950 г.

Маргарет Макколъм, след като съпругът Осуалд Лорънс умира, през 2007 г., всеки ден слиза в метрото и сяда на пейката, чакайки да чуе записа, превърнал се в един от най-известните „Mind the gap“ в Лондон.

Д-р Маргарет Макколъм, общопрактикуващ лекар, среща любовта на живота си Осуалд Лорънс на турне в Мароко през 1992 г. Искрите прехвърчат, двамата се влюбват, женят се и живеят щастливо в Северен Лондон, докато Осуалд умира през 2007 г. Докато говори за него пред BBC, д-р Маргарет Макколъм казва: „Беше унищожително да го загубя. Той имаше голямо желание за живот.“

„Минах покрай станцията на метрото на път за вкъщи и разбрах, че гласът е на Осуалд.“

Метростанцията, на която може да се чуе гласът на съпруга й

Маргарет се опитвала да се справи със загубата на съпруга си и единственото нещо, което я поддържало, е да чуе гласа на покойния си съпруг в метрото.

Така, от този момент, Маргарет намира този начин да се почувства най-близко до него. Но една нощ, след повече от половин век, този глас е заменен от студен, празен електронен глас.

Съпругът на д-р Маргарет по време на запознанството им

Един ден Маргарет остана изненадана, когато осъзнава, че гласът на Осуалд вече го няма. Тя се поинтересувала какво са е случило, а от метро компанията й обяснили, че вече имат нова дигитална система, на която няма гласови съобщения.

Тогава тя им разказала защо пита. След като чуват затрогващата сърцето история на Маргарет, властите решават да й дадат копие от записа на глас на съпруга й, за да си го слуша вкъщи. Освен това решили да възстановят гласовото предупреждение на съпруга й на близка до жилището й метро спирка.

Само за няколко дни тази разтърсваща душата любовна история достигна до милиони сърца чрез различни социални медийни платформи.

И днес, точно на спирката на Северната линия, е мястото, където всички пътници могат да чуят гласа на Осуалд Лорънс и да се замислят дали любовта наистина съществува…

Прегледана: 42041

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече