„Дейли мирър“ цитира Ванга: Хората много ще страдат през 2021 г, дракон ще завладее света

0

Баба Ванга, с истинско име Вангелия Гущерова, е наречена „Нострадамус на Балканите“ заради нейните предсказания, които гледат напред към края на света през 5079 г., пише „Дейли Мирър“. Тя загубва зрението си на 12-годишна възраст и твърди, че в същото време е осъзнала, че ѝ е даден много рядък дар от Бог да провижда бъдещето. Прогнозира, че краят на Вселената ще настъпи през 5079 г. и се предполага, че е направила предсказания за важни събития през годините дотогава. Ванга предсказва разпадането на Съветския съюз, атаката на 11 септември през 2001 г., смъртта на принцеса Даяна и катастрофата в Чернобил и се счита, че 85% от нейните предсказания са верни.

Точно преди смъртта си на 85-годишна възраст през 1996 г., тя казва, че 2021 г. ще бъде годината, в която ще бъде открит лек за рака. „Човечеството ще се отърве от рака. Ще дойде денят, когато ракът ще бъде вързан с железни вериги. “ Но нещата не изглеждат добре за президента Доналд Тръмп, който напуска Белия дом, тъй като Баба Ванга очаква да го застигне „мистериозна болест, която ще го остави глух и ще причини мозъчна травма“.

Нейните предсказания също твърдят, че европейската икономика ще се срине, ще бъде извършен опит за покушение срещу руския президент Владимир Путин от някой от собствената му свита и ислямските екстремисти ще организират атаки в Европа. Твърди се, че тя е казала, че те „ще използват арсенал от химическо оръжие срещу европейците“.

За 2021 пророчицата очаква, че „светът ще страда от много катаклизми и големи бедствия. Съзнанието на хората ще се промени.“ „Ще дойдат трудни времена. Хората ще бъдат разделени от вярата си.“ Освен това Ванга казва, че когато производството на бензин спира, „влаковете ще летят, използвайки слънчева светлина“. Според нея:

„Производството на бензин ще спре и Земята ще си почине“. Най-странното ѝ предсказание обаче е, че през 2021 г. дракон ще завладее планетата. Твърди се, че е казала: „Силен дракон ще завладее човечеството“. „Трите гиганта ще се обединят. Някои хора ще имат червени пари“. „Виждам числата 100, 5 и много нули.“ Изглежда, че думите ѝ не трябва да се възприемат твърде буквално. Тълкувателите предполагат, че „драконът“ е Китай. Трите гиганта могат да бъдат Русия, Индия и Китай, а парите да са банкнотите от 100 юана и 5000 рубли, като и двете са червени на цвят. Тя също така смята, че през следващите 200 години ще имаме контакт с извънземни. Само времето ще покаже дали Баба Ванга е била права.

Прегледана: 40621

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече