Светска лъвица бе намерена мъртва с разчленено тяло (Снимки)

0

В обедните часове на 22 декември в Москва е намерено тялото на жена, като то е изглеждало по такъв начин,че самоличността й не е можело да бъде установена в продължение на няколко часа, съобщават световните издания.

По-късно се изяснило, че починалата е 45-годишната Ирина Шафирова, която често е присъствала на светски събития в руската столица и се е появявала на страниците на списания. Според предварителната информация, по-рано Ирина е била лекувана в психиатрична клиника. Тя също така била в етап на развод с бизнесмена Борис Шафиров, през който определено не преминавала леко.

Съдейки по снимките в социалните мрежи, починалата има малки деца. Като причина за смъртта на Ирина Шафирова се посочва падане от балкона на 15-ия етаж. Очевидци са открили сериозно нараненото тяло на жената, като някои от частите му са били откъснати. По предварителни данни, съобщени от полицията, смъртта на починалата е настъпила в резултат на падане от голяма височина. Подробностите за трагедията тепърва ще бъдат изяснени от служителите на реда.

Прегледана: 39699

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече