Отхвърлен мъж уби новата си позната и баща й след неуспешна среща

0

В американския град Ню Орлиънс, щата Луизиана, отхвърлен мъж е убил новата си позната и баща й след неуспешна среща.

Това съобщава New York Post. 36-годишният Джамал Харис започнал да общува с Джесика Труйе, на 35 години, чрез приложение за запознанства. Двамата си уговорили среща на 3 октомври. Труйе взела Харис с колата си и го довела в дома си. Но по време на срещата жената му казала, че той не прилича на снимката, публикувана в приложението и го нарекла „тиква“.

Американката казала на Харис, че има уговорена среща с друг мъж и го помолила да напусне. Същата вечер Труйе изпратила съобщения до свой приятел с молба да дойде при нея и да й помогне да изведе Харис.

Според разследването, приятелят не можел да й помогне и жената се е съгласила да заведе Джамал там, откъдето го взела. 56-годишният й баща Робърт Темпълн младши също тръгнал с тях. Около 1:10 ч. през нощта, Труйе и Темпълн били застреляни. На 21 октомври Харис е арестуван в дома на 34-годишния си братовчед Джамал Габриел. Габриел е обвинен в съучастие в убийството.

Джамал Харис и Джамал Габриел Харис е признал, че се е почувствал обиден от действията на новата си позната. Той е заявил, че е напуснал къщата на Труйе в 21:30 и е отишъл при баща си, откъдето Габриел го взел. Но записите от телефонните разговори между Харис и Труйе не поддържат тази версия. Адвокатът на Харис Ричард Бурк е заявил, че няма преки доказателства, които да го свързват с убийствата. Във вторник, 8 декември, съдия е оставил Харис в ареста без гаранция.

Прегледана: 36426

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече