Бриджит Бардо напълно неподвижна

0

Бриджит Бардо иска тленните й останки да бъдат положени в Сен Тропе. Тя вече е задействала процедурата по погребението си, за да бъде сигурна, че то ще се случи изцяло по нейната воля. Властите във Франция са дали официално разрешение актрисата да бъде погребана в нейната вила заедно с домашните ѝ любимци. Мечтата ѝ била това място да стане музей за животните след нейната смърт.
„Вече не мога да ходя, не мога да плувамНо съм късметлийка. Като виждам колко страдат животните, изведнъж откривам, че няма от какво да се оплаквам“, казва Бардо, която през септември 2020 г. навърши 86 години.

Кариерата ѝ започва, когато била едва на 16. Тогава тя се появява на корицата на списание „Ел“. Забелязва я френският режисьор и продуцент Роже Вадим, който съвсем скоро става неин любовник, а когато Бардо навършва пълнолетие, той се превръща в неин съпруг. Първият. Следват още 3Толкова са и опитите ѝ за самоубийство – цели 4. Първият е именно заради силната ѝ любов към Вадим, на която родителите ѝ пречат. Целият ѝ живот е изпълнен със скандали, бракове, разводи, един син, който ѝ бива отнет от бащата. Забременява от втория си съпруг Жак Шерие и има трудно домашно раждане. Така и не успява да установи близка връзка със сина си Никола. По-късно съпругът ѝ поема попечителството върху детето.

Именно това я кара да направи втори опит за самоубийство. На 26 г. поглъща шише с хапчета и си реже вените. Това, че не е съзряла, за да бъде майка, вътрешно я убива. Никола и досега отбягва майка си, а децата му дори не говорят френски. На 40 години Бриджит обявява публично, че „не иска да остарява на екрана“, затова се оттегля от шоубизнеса и започва да се занимава активно със защита на животните, като основава и фондация. Въпреки това интересът към нея не спира и заради депресия и натиск от медиите тя прави трети опит за самоубийство. За четвъртия си съпруг се омъжва през 1992 г. Следва и четвъртият ѝ опит за самоубийство. Отведена е в болница, след като взема свръхдоза транквиланти. Съпругът ѝ споделя, че актрисата била подложена на силен стрес заради нейната работа във Франция като активист за правата на животните.
 

Прегледана: 38493

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече