„Дейли Мирър“: Ванга вещае за 2021-ва: Дракон ще завладее света , а краят му ще е през 5079 г.

0

Дракон ще завладее планетата през 2021 г., а светът ще свърши през 5079 г. Това е казала Ванга според „Дейли Мирър“, където я наричат „Нострадамус на Балканите“.

Британски таблоиди напоследък отделят доста внимание на българската пророчица. Приписват и, че е предсказала разпадането на Съветския съюз, атаката на 11 септември през 2001 г., смъртта на принцеса Даяна и катастрофата в Чернобил и се казва, че е имала 85% верни прогнози.

Точно преди смъртта си на 85-годишна възраст през 1996 г. тя казала, че 2021-ва ще бъде годината, в която се открива лек за рака. Думите и били: „В началото на XXI век човечеството ще се отърве от рака. Ще дойде денят, когато ракът ще се върже с железни вериги.“

Според нейните прогнози европейската икономика щяла да се срине, щял да бъде извършен опит за покушение срещу руския президент Владимир Путин от някой от собствената му страна и ислямските екстремисти щели да организират атака в Европа.

И още: „Светът ще страда от много катаклизми и големи бедствия“. „Ще дойдат трудни времена. Хората ще бъдат разделени от вярата си.“

Най-странното ѝ предсказание обаче според изданието е, че през 2021 г. дракон ще завладее планетата. Твърди се, че е казала: „Силен дракон ще завладее човечеството“. „Трите гиганта ще се обединят. Някои хора ще имат червени пари“. „Виждам числата 100, 5 и много нули“.

Тълкувателите предполагат, че „драконът“ е Китай.

Трите гиганта могат да бъдат Русия, Индия и Китай, а парите могат да бъдат банкнотите от 100 юана и 5000 рубли, които и двете са червени на цвят.

Прегледана: 37637

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече