Откриха изчезналата Здравка, имала страшни проблеми с мъжа си в Гърция

0

След като близки и приятели взривиха социалните мрежи с апел за помощ заради изчезналата 28-годишна Здравка Касърова, полицията бързо влезе в дирите й.

От младата жена нямаше следа повече от 24 часа. Последно бе забелязана в пловдивския квартал „Прослав“ вчера сутринта.

Работила като маникюристка и живеела в Гърция, но на 4 януари се върнала.

Във вторник отседнала при приятелката си Веселина в квартала, която тръгнала на работа и я оставила сама в къщата. Когато се върнала, обаче, от Здравка нямало и следа, а вещите ѝ били там. Непокътнати били личните ѝ документи, телефон и пари.

Пред приятелката си Здравка споделила, че има проблеми в отношенията с мъжа ѝ, който си е в Гърция заедно с 4-годишната им дъщеря.

Лелята на изчезналата подаде сигнал по-рано днес.

Твърденията, че е излязла само по халат и чехли се оказаха безпочвени. Очевидец от „Прослав“ забелязал девойката на спирка в квартала с анцунг и маратонки, питала как да стигне до Централна гара.

Полицията провери болниците в града и региона, но там удари на камък. В крайна сметка след преглеждане на записи от видеокамери и след разпити, униформените успяха да я открият.

Причината за изчезването се оказа съвсем проста – домъчняло й за детето и съпруга й, които са в Гърция. Затова решила да тръгне към южната ни съседка и не се обадила на никого.

Дамата стигнала до границата, но там я върнали, тъй като нямала необходимия отрицателен тест за коронавирус.

Все пак е разполагала с някакви средства, тъй като първо стигнала до границата, след което пък обратно до автогарата в София. Там някакси успяла да събере пари, за да си дойде до Пловдив.

Вече е в града под тепетата, цяла и невредима.

Прегледана: 38616

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече