Убийцата на децата от Сандански нанесе тежък съдебен удар на бащата

0

Районният съд в Сандански излезе с решение, удовлетворяващо молбата на Кристина Дунчева, която уби двете си деца за защита от домашно насилие.

В средата на ноември 32-годишната майка бе намерена в дома си заедно с двете си убити деца на 5 години и на 3 години. Тя бе арестувана и обвинена в убийството на Ивон и Васил. Оказа се, че месец по-рано майката е завела дело в съда по закона за защита от домашно насилие срещу мъжа си Георги Трайков, който бе набеден от родата й за трагедията, до която се стигна.

Магистратите на първа инстанция постановиха издаване на заповед за защита в полза на Кристина. На бащата на закланите брутално деца Георги Трайков е забранено да приближава жена си Кристина на по-малко от 200 метра, както и да приближава на по-малко от 20 метра местоработата й като касиер-домакин в гимназия в Сандански.

Съдът задължи също така Георги Трайков да се въздържа от извършване на домашно насилие над Кристина. Той ще трябва да плати също така 1000 лв. глоба, като и разноските за адвокат на Кристина.

Прегледана: 39972

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече