Измръзналата туристка в Рила е пред ампутация на краката

0

Кремена Манова, жената, която оцеля 30 часа при минус 20 градуса в Рила, е настанена в болница в София, но има опасност да загуби и двата си крака заради тежките измръзвания. 
 
„Оцеляла е само, защото не е заспала през цялата нощ. Казала е на служителите на лифта, че ще спи под звездите в иглу. Чудно е, че е стигнала до такава височина с тези обувки и дрехи. Нямаше дори ръкавици и шапка. Заради студа не можеше да си движи краката от кръста надолу“, разказаха спасителите пред Нова ТВ.

Кремена Манова живее в село Пиперков чифлик, което се намира близо до Кюстендил. Местните не вярват през какво изпитание е преминала жената. Някои хора я критикуват, че е тръгнала на такъв безумен преход, а други благодарят на планинските спасители.
 
В Пиперков чифлик знаят, че Кремена е ясновидка. И не са изненадани, че се е озовала в планината заради желание да се докосне до свръхестественото. Според местните Манова няма здравословни проблеми. В селото са готови да й помогнат, за да може да се възстанови по-бързо.

Прегледана: 39571

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече