Проклятието над Бермудския триъгълник се събуди

0

Кораб с дължина почти девет метра с около 20 души е изчезнал между Бахамите и Южна Флорида, а издирването е без резултат. Районът, където е изчезнал, е в рамките на т. нар. Бермудски триъгълник, площ от един милион квадратни километра море под формата на въображаем равностранен триъгълник, свързващ Маями, Пуерто Рико и Бермудските острови. Няколко мита за изчезването на самолети и лодки при мистериозни обстоятелства донесоха зловеща слава на този район, който е една от най-натоварените морски транзитни зони в света, а също и с нормално натоварен въздушен трафик.

Корабът е напуснал Бимини (Бахамите) в понеделник в посока към езерото Уърт (Флорида, САЩ) и след като не е достигнал дестинацията си в очакваното време, за това е била алармирана американската брегова охрана, която незабавно е започнала издирването му. На площ от около 27 359 квадратни километра, „приблизително два пъти по-голяма от Масачузетс“, според съобщение на институцията не са открити следи от кораба.


Има различни теории къде всъщност отиват корабите и самолетите, изчезнали около Бердумите. Някои смятат, че те потъват, а Джон Уолис Спенсер – експерт по въпросите на НЛО, твърди, че всички изчезнали кораби и самолети не са потънали, а по-скоро са похитени от пришълци от Космоса, които са създали своя колония на дъното на океана. Показателно е, че обясненията за загадъчните изчезвания в района на Бермудския триъгълник все по-често се приписват на НЛО. 

Прегледана: 38638

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече