Комарджийка стана „врачка“, измъкна над 20 бона от доверчива жена

0

Пловдивчанка олекна с общо 21 700 лв., след като мнима врачка я убеди, че й е направена черна магия.

Измамницата не живеела в града. Майка е на 8 деца на възраст между 2 и 15 години. Само съпругът ѝ работел, финансовите средства в семейството не достигали. Но това не бил основният проблем. Жената била страстна комарджийка, а нямала пари за хазартни игри, в това число за лотарийни билетчета.

Тогава решила да си набави средства от наивници. Започнала да предлага услугата „Разваляне на магия и врачуване“ срещу заплащане.

На 8 март 2019-а пристигнала в Пловдив, където да практикува измамната схема. Така срещнала случайно пловдивчанка, която захапала стръвта.

Казала, че над семейството ѝ тегне черна магия, че може да я развали, но след заплащане.

Набелязаната жертва първоначално не повярвала, но мнимата врачка успяла да я убеди с думи за това какви бедствия, катастрофи и здравословни проблеми следват за близките ѝ хора.

Пловдивчанката се притеснила и доверила на комарджийката. Така на различни дати, според предварителна уговорка, предавала на измамницата различни суми пари за ритуалите по разваляне на магията. За наивността си платила общо 21 700 лв.

След като се усетила, че е оплетена в лъжи, жертвата потърсила органите на реда. Врачката менте била задържана, а в четвъртък ще се изправи пред Темида.

Прегледана: 36651

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече