Мъж заля жена си с вряла вода, защото му сервирала закуска в леглото

0

23-годишната Руки Ай от Коня, Турция, вече пет години е омъжена за човек на име Али, но не спира да му прави изненади. И така, на сутринта тя решила да поглези избраника и да донесе закуска в леглото. Импулсът на момичето обаче се превърнал в крах.

28-годишният съпруг изобщо не бил щастлив, ядосан, че жена му го събудила. Мъжът започнал да крещи, за да остане сам, а след това момичето отишло на закуска с малката си дъщеря. Скоро главата на семейството въпреки това се присъединила към тях – със заплахи за развод и, че ще вземе детето от Руки.

Мъжът бил толкова ядосан, че хвърлил вряла вода в лицето на жена си. Тя обаче се обърнала, а водата заляла торса и бедрото й, както и краката на дъщеря й, пише The Sun.

„Исках да избягам, но отпаднах от болката. Когато дойдох, чух дъщеря ми да крещи и тогава почувствах как ме хвана за косата и ме завлече в банята,“ казва Руки Ай.

Момичето успяло да извика помощ, когато садистът бил разсеян от телефонно обаждане. Пострадалата е спешно откарана в болницата, а мъжът е задържан от служителите на реда. Скоро обаче той бил освободен под гаранция. Руки била ужасена, страхувайки се за живота си и безопасността на дъщеря си.

Веднъж, четейки подобни истории за безнаказаността на мъжете, Али й казал: „Виждаш ли, ако те убия точно сега, никой няма да се интересува“. Момичето решило да разкаже историята си публично и след буря от обществено възмущение съпругът й отново бил прибран под стража.

Прегледана: 38536

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече