Проклятие: Семейство Софиянски отменя сватба

0

Невероятен карък преследва в последно време семейството на бившия кмет Стефан Софиянски. Първо най-голямата му дъщеря Ива бе освободена от Нова телевизия заради роднинството си с олигарха беглец Васил Божков. След това ексградоначалникът влезе в болница, за да го лекуват от коронавирус. Съпругата му Алиса също пипна заразата, но я бори в домашни условия. Наложи се Софиянски да закрие и едно от предприятията си заради пандемията.

За капак най-малката наследничка на политика – Димана, се е разделила с италианското си гадже, научи ПИК. Димана Софиянска не е толкова популярна в светския елит като каките си Ива и Елена, тъй като избра да се развива извън пределите на родината си. Дълги години тя живееше в Германия заедно с вече бившия си приятел Паоло. Доскорошният кандидат-зет на Софиянски следваше моден дизайн край Бранденбургската врата. Според светски хроникьори по едно време отношенията между Димана и италианеца станали толкова сериозни, че в семейство Софиянски заговорили за сватба. Още повече че голямата мечта на бившия премиер е да види и трите си дъщери омъжени.

Паоло бил доведен от Димана на аудиенция в София и одобрен от родителите ѝ. Софиянски намерил куп общи теми със своя кандидат-зет, предимно по линия на любимия и на двамата отбор на Ботуша – „Ювентус“. Сватбените планове обаче изведнъж рухнали с гръм и трясък. Какво е довело до раздялата на Димана и Паоло Зезо, семейството и близките им избягват да коментират, но с днешна дата най-малката Софиянска отново е волна птичка в търсене на принца на белия кон. Предполага се обаче, че като типичен представител на силния пол в Италия, която се слави с едни от най-големите свалячи в света, модният дизайнер е прегрешил и така се е разминал с шанса да стане официално зет на бившия кмет на българската столица.

Прегледана: 38287

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече