Любовницата на съпруга ми се оказа моята родна майка

0

Практиката е показала, че младото семейство не трябва по никакъв повод да живее в дома на някой от родителите. Каквото и разбирателство да цари в началото, с течение на времето се натрупва напрежение,а конфликтите и скандалите са неизбежни.

Както повечето млади семейства, така и ние с Тео – бившият ми съпруг нямахме възможност да си купим наше жилище. Известно време живеехме на квартира, докато с мъжа ми не се случи инцидент, разказва читателка на вестник „Лична драма“. За щастие нямаше сериозни наранявания, но се наложи няколко месеца да се лекува в домашна обстановка.

След травмата Тео не можеше да работи повече, а с моята заплата трудно успявахме да плащаме наема, затова помолих майка ми да ни подслони временно. Първоначално тя не беше съгласна, но после се примири и отвори вратите на дома си за нас. Изминаха месеци. За да се справя финансово с тежкото ни положение, работех на две места.

Практически отсъствах по 12 часа и се прибирах капнала от умора. Докато аз се блъсках като вол, майка ми и Тео се сближили. Преди непрекъснато се караха и вечно спореха за дреболии, а сега видимо бяха намерили общ език. Гледах ги как се забавляват заедно и чистосърдечно им се радвах. Това продължи до деня, в който намерих чуждо дамско бельо в леглото ни.

Не направих скандал, нито пък изпаднах в истерия, просто се обърнах към майка си за съвет. Мама ме увери, че греша и че не разпознавам собственото си бельо. Накрая допълни, че няма вероятност мъжът ми да си е довел тайно любовница, тъй като тя постоянно е у дома.

Тогава й повярвах, но само седмица по-късно ги залових на местопрестъплението. Прибирайки се по-рано от работа, дочух, че от спалнята се носят страстни стонове. Рязко отворих вратата и пред очите ми се разкри ужасна картина. Съпругът ми и собствената ми майка чисто голи се търкаляха в леглото.

Още същата вечер си събрах багажа и завинаги си тръгнах. Известно време живях при моя колежка, докато си намеря квартира. Днес, въпреки че случилото се е зад гърба ми, споменът за предателството им е все още пред очите ми. Оттогава не поддържам връзка с жената, която ме е родила, а с Тео се разведох. Никога няма да им простя.

Прегледана: 40904

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече