Деми Ловато: Изкарах 3 инсулта и инфаркт

0

Певицата Деми Ловато разкри, че заради свръхдозата през 2018 г. е получила три инсулта и инфаркт и е останала с мозъчно увреждане, съобщиха световните информационни агенции. Новият документален филм за 28-годишната звезда дава пълна информация за последиците от свръхдозата, която едва не я уби.

„Получих три инсулта. Получих инфаркт. лекарите казаха, че съм имала още 5-10 минути живот“ – казва Деми Ловато в откъс от филма „Да танцуваш с дявола“, който ще бъде пуснат в ютюб идния месец.

Деми Ловато е говорила искрено за пристрастяването си към наркотици и алкохол, но тя каза, че филмът разкрива много неща за нея, които хората не знаят за свръхдозата й и напрежението, което е довело до нея.

През 2018 г. бившето дете звезда беше намерена в безсъзнание в дома си в Холивуд хилс от свръхдоза опиоиди и фентанил. Само седмици преди това тя издаде песента си „Sober“ (трезв), в която пее как пак се е върнала към порока след 6-годишно въздържание. В интервю в интернет певицата каза, че е чувала различни истории за живота си и какво мислят хората, че се е случило. Затова е искала да разкрие своята гледна точка пред феновете си.

Сред последиците от свръхдозата е и замъгляване на зрението, заради което Деми Ловато трудно чете и не може да шофира.
В миналото Деми Ловато е страдала също от хранително разстройство. Тя е започнала да взима кокаин, когато е била на 17 години. За първи път е влязла в рехабилитационна клиника на 18 години. Тогава й поставят диагноза биполярно разстройство.

Документалният филм е от четири части. В него Деми Ловато говори също за травматични преживявания в живота й и за натиска да отговори на очакванията в развлекателната индустрия.

Деми Ловато се завърна на сцената през януари 2020 г. на церемонията за наградите „Грами“. Сега тя е говорителка на апликацията Токспейс (Talkspace) за психично здраве.

Прегледана: 44243

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече