Денислав убил британката Роуз от ревност

0

Като в хорър филм – така се е развивала връзката между англичанката Роуз и нейният млад любовник Денислав Руневски, пише dailymail.co.uk.

Медията разкрива ужасяващи подробности от убийството на чужденката. Тя бе намерена мъртва в двора на къщата си, а Денислав бе заловен няколко часа по-късно.

Роуз се срещала със съседи – също англичани или хора от местните и често играела на карти с тях.

Роуз и Денислав се запознали през интернет сайт. Двамата поддържали поне месец кореспонденция, когато решили да се срещнат.

 Първоначално си допаднали, но Денислав започнал да става много ревнив и настъпателен и това отблъснало Роуз. След около десет срещи му казала, че не желае повече да се виждат.

Това го вбесило. Започнал да й праща заплашителни съобщения, следял я, обикалял около къщата й, нерядко успявал да се вмъкне вътре. Веднъж опитал дори да я души, заплашвайки я, че ще бъде само негова.

Роуз била много уплашена и споделила с английските си съседи какво се случва, но не се решавала да подаде оплакване в полицията, мислейки, че сама ще оправи нещата с Денислав.

Полицията предполага, че във фаталния ден на убийството той е успял отново да се вмъкне вътре, опитвайки се да се съберат. Преди това прекарал часове в изоставен имот наблизо, опитвайки да следи жената.

Убийството е било извършено по изключително жесток начин. Роуз е била наръгана няколко пъти с нож, след това Денислав изнесъл тялото й навън и я ударил с лопата по главата.

Колин, съсед на Роуз, първи открил какво се е случило. От пощата го помолили да провери какво става, защото тя не си платила сметката, а телефонът не отговарял.

 „Влязох вътре, имаше следи от кал. На горния етаж сякаш вратата на банята беше препречена от нещо. Първоначално помислих, че Роуз е получила инфаркт или е припаднала, опитах да я бутна, когато чух, че някой ходи вътре, дръпнах се встрани и видях мъж, той хукна да бяга, но успях да го снимам“, разказва Колин.

Прегледана: 50051

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече