Уроди ритаха момиче в главата за пакетче семки

0

Сбиване в център за настаняване от семеен тип в село Дрен вдигна полицията и социалните служби на крак. За него стана ясно от социалните мрежи.

Сигналът за побоя е получен в полицията около 18 ч. вчера, заявиха за bTV от МВР. Подават го близки на пострадалото момиче, с които то се свързва по телефона.

„Снощи дойдохме, детето е пребито от бой, посинена е, извикахме полиция, линейка. Ритали я в главата, корема, окото е посинено“, разказа Надя.

По думите й възпитател е имало, но той се обърнал на другата страна. 16-годишното момиче разказало, че причина за агресията на две момчета станало пакетче семки. По случая е образувано досъдебно производство. Няколко часа е продължил разпита на пострадалото момиче, социалните и директорката на дома в полицията в Радомир. Директорката на дома отказа коментар. Пострадалото момиче и сестра й са настанени в центъра преди два месеца. Днес там беше дошъл и баща им.

„Не съм се отказал от децата“, казва той и обяснява, че причината да му ги вземат е, че е пиел и е „правил лоши работи“, но сега иска да си ги върне. Най-вероятно пострадалото момиче ще бъде преместено в друг център.

За инцидента съобщи в социалните мрежи перничанинът Валентин Владимиров. По думите му в дома за изоставени деца е пребито момиче, което е оставено без надзор от учители. Момичето казало и че от три дни то и сестричката му не били яли, защото други деца им слагали веро в храната.

Прегледана: 52619

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече