Майката на Ники Минаж иска $150 млн. от убиеца на мъжа си

0

 След като бащата на Ники Минаж – Робърт Марадж загуби живота си, ударен от автомобил в Минеола, Ню Йорк миналия месец, майката на певицата Карол Марадж завежда дело срещу виновника. Съдебният й иск е на стойност 150 милиона долара, като адвокатите й са подали молбата във Върховния съд на щата Ню Йорк.

„Той беше смъртоносно ранен в катастрофа на 12 февруари 2021 г., когато е ударен от кола, управлявана от Чарлз Полевич, докато върви по пътя в Лонг Айлънд. След като е ударил Марадж, Полевич е напуснал мястото на проишествието и не се е обадил на спешните служби, нито пък е оказал помощ на Марадж. Поведението на Полевич е престъпно, страхливо и неморално. Ще го държим отговорен за безразсъдните му действия, довели до смъртта на Робърт Марадж!“, написа адвокатът Бен Кръмп в социалните мрежи.

Адвокатът на Полевич, Марк К. Ган, от своя страна изпрати следното изявление: „Г-н Полевич изрази съпричастност и съболезнования към семейство Марадж. Въпреки че гражданският иск не е неочакван, висящите наказателни обвинения срещу г-н Полевич нямат отношение към гражданско дело. Тепърва трябва да се определи дали е имало някаква небрежност, свързана с произшествието, или каква е степента на небрежността. Ще добавя, че исканата сума е най-малкото шокираща и не вярвам, че по някакъв начин е разумна.“

Прегледана: 51271

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече