Деси Бакърджиева гледа тежко болни родители

0

Д-р Лора Хинова – един от любимите персонажи на зрителите в хитовата докторска сага „Откраднат живот”, неочаквано загина в катастрофа още в първия епизод на новия сезон. Почитателите на сериала все още страдат по героинята на актрисата Деси Бакърджиева и умуват каква е причината да бъде извадена от продукцията така неочаквано. Версиите им са различни – бременност, скандал с колеги и продуценти, недобро заплащане. Истината обаче се оказва съвсем различна.

Бакърджиева сама поискала да не участва в снимките на последния сезон на „Откраднат живот” заради своите лични здравословни проблеми, както и поради сериозното състояние на двамата й родители. И майка й, и баща й били с тежки заболявания на кръвта. Налагало се често да посещават хематологията и Деси ги придружавала, тъй като нямало на кого да разчитат за помощ. Тичанията между истинската болница и тази от сериала Бакърджиева сметнала, че няма как да съчетае. Тя споделила личната си драма с екипа на Евтим Милошев и те проявили разбиране към нея. Така се наложило в последния момент сюжетната линия да бъде коренно променена и героинята й д-р Хинова да бъде убита в катастрофа.

След като персонажът й умира по особено драматичен начин, актрисата получила над 300 обаждания и хиляди съобщения в социалните мрежи с комплименти за играта й в сериала, както и въпроси защо не е останала до финала. Бакърджиева е почти от самото начало на хитовата поредица. За първи път тя се появява в края на първия сезон на „Откраднат живот“. Деси тогава бе в ролята на млада специализантка, а по-късно се залюби с хапливия доцент Мазов.

Преди да се насочи към актьорската професия, Бакърджиева мечтаела да стане лекар. Или по-точно – пластичен хирург. Това не е случайно. В родата на красавицата има няколко медицински специалисти. „Моята прапрабаба е завършила медицина във Франция. И аз исках да уча това. Когато дойде времето да реша с какво да се занимавам, се отказах от медицината. Осъзнах, че това е изключително отговорна професия. И не е моето призвание. Затова се насочих към актьорството. В тази сфера ми харесва, че оставяш послания. Даваш много положителни емоции на хората, които те гледат“, споделя Деси.

Прегледана: 51778

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече