Жесток удар от съдбата за Савина от Антибиотика

0

Жесток удар от съдбата споходи семейството на една от певиците на женското трио „Антибиотика“, нашумяло през 90-те с безброй хитове. Савина Петкова-Кирякова е изправена пред голяма драма в живота си, който до вчера беше като щастлива приказка, а днес поставя нея и любимите й хора пред сериозно житейско изпитание.

Вече повече от 2 години, съпругът на Сави – Никола се бори с терминален мозъчен тумор, етап 4 (мултиформен глиобластом). Към момента той е претърпял три операции, последвани от химио и лъчетерапия, но за съжаление ракът е много агресивен и продължава да се връща. В момента се подлага на друго лечение, за което са необходими много средства, които да подпомогнат медицинските разходи, които изисква заболяването. Към момента са събрани 36 000 долара, но крайната цел е 100 000 долара. Всеки, който има възможност да направи дарение може да го направи на този линк: https://gofund.me/545cf981

Десетки приятели и близки до семейството станаха съпричастни с нелеката ситуация и призоваха за помощ. „Когато любовта е по-силна от всичко. Малките жестове могат да променят света! Бъдете добротворци“, написа колежката на Сави – Ирра. Ани и Силвия от „Антибиотика“ също подкрепиха своята приятелка и дългогодишна спътница в кариерата. 

Савина и Никола са родители на прекрасна дъщеричка Сиенна. Семейството от години се е установило да живее в Америка – Хюстън, щата Тексас. Преди години Сави заминава на екскурзия зад Океана, но точно тогава среща случайно и Никола, с който са бивши съученици и така преоткриват любовта си години по-късно.

Повечето приятели на Савина в САЩ знаят, че е била голяма звезда в България и като част от триото „Антибиотика” има много хитове зад гърба си, както и албуми, и награди… И се чудят защо е изоставила бляскавата си кариера, за да емигрира на 35 години и започне всичко отначало. „Казвам им, че любовта и семейството за мен са най-важни и където са те, там съм и аз”, споделя в едно от интервютата си изпълнителката.

Триото „Антибиотика“ е създадено през 1997 г. Името им дава Мартин Карбовски, който тогава е едно от топ перата на култовото за времето си списание „Егоист”. Групата е създадена по подобие на „Спайс гърлс”. Формулата „руса, черна и червенокоса” в съчетание с харизмата на трите дами се оказва доста успешна.

Прегледана: 51647

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече