Кахраман в съдебна битка за сина си

0

Съдебните драми на звездата Йозджан Дениз отново са тема №1 в турските медии. Екранният Кахраман от „Част от мен“ се е явил на съдебно заседание за попечителството на своя невръстен син. Магистратите ще трябва да решат съдбата на 3-годишното момченце, тъй като бившата съпруга на актьора – красавицата Фейза Актан, настоява да му бъдат отнети родителските права. Двамата са разведени от 2019 г. и след любовното фиаско не спират да се оплюват и ругаят публично. На първото от серията съдебни дела, които очакват Дениз, той се явил заедно с по-големия си брат Ерджан.

Бившата му изгора Фейза пък взела за подкрепление кака си. Съдът изслушал цели 6 свидетели, но не могъл да вземе категорично решение и насрочил нова дата за делото.
Припомнете си, че наскоро екссъпругата на актьора заяви, че Дениз е нарушил последните членове от наказателния кодекс: „умишлено телесно увреждане“, „ограничаване на свободата“, „обида“, „заплахи“. Тя също подаде жалба срещу действията на брата на Йозджан – Ерджан Дениз, за „нарушаване на неприкосновеността на жилищата“, „обида“, „заплахи“, „обида към държавни институции и органи“.

Моделката обяви, че по време на брака си с екранния Фарух от „Завинаги“ многократно е ставала жертва на изневери от страна на мъжа си с бившата му приятелка Бусе Нарджъ, и разкри още, че е била принуждавана със сила от него да се откаже от попечителството над 3-годишния им син Кузей.

Прегледана: 51543

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече