Скандали разцепват семейството на Татяна Титянова

0

33 години след фаталната смърт на известната тв говорителка Татяна Титянова семейството ѝ продължава да бъде разкъсвано от скандали.

Журналистката загина трагично само на 28 години при мистериозен инцидент – падане от висок етаж, който следствието през годините така и не можа да установи дали е бил 4-ти, 10-и или 16-и и не разбра била ли е убита, или се е самоубила. Таня, както я наричаха близките ѝ, остави 2 дъщери. Малката – Глория, била току-що родена, още на кърма, когато говорителката умира. По-голямата Краси имала спомени за майка си, но тя погуби живота си през 2017 г. и скочи фатално от 9-ия етаж, сякаш повтаряйки съдбата на Татяна.

Все още обаче има огромно напрежение между бившия мъж на Титянова – Георги, и нейната по-малка сестра Антоанета. Наскоро тя реши да направи изложба в памет на Татяна, за която малцина знаеха, че е била невероятна художничка, но голяма част от творбите ѝ били при бившия ѝ съпруг, който отказвал да общува с Антоанета и да ѝ ги предаде. Оказва се, че през годините те неведнъж са имали спречквания.

„Ние знаем, че децата бяха принуждавани да наричат майка друга жена и имаха забрана да споменават името на майка си. Но Краси, която не бе малка, когато умря майка ѝ, е бивала свидетел на лошите отношения между майка си и баща си – как баща ѝ ги е гонил с нож и е пребивал съпругата си не само у дома, но и на публични места, за което има свидетелски показания. Може би тук се крие ключът за „самоубийството“ й“, написа неотдавна в своя фейсбук профил Антоанета по повод кончината на своята племенница Краси.

„Въпреки че един неупълномощен от никого районен съдия навремето незаконно унищожи делото по убийството на сестра ми, в един сейф в чужда държава се съхраняват множество собственоръчно подписани и нотариално заверени показания на свидетели за агресията на родителя на племенничката ми Краси. И ако утре ме намерят, не дай си Боже, „самоубила се“, колеги журналисти, моля ви, не пишете и за мен, че страдам от суициден синдром!“, изригна още сестрата на Татяна.
Бившият мъж на Титянова живее в Лондон. Там е и по-малката му дъщеря Глория, с която са си близки. Той има и внуче от починалата си щерка Краси, което пък е с баща си в Бразилия.

Прегледана: 56328

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече