Откриха трупа на обичана актриса, починала при загадъчни обстоятелства

0

В началото на април 28-годишната Сукрие Булгурджу спряла да общува. Изплашени за живота на младата актриса, приятели се втурнали в дома й. Момичето било мъртво.

Трупът на Сукрие е намерен в апартамента й в северозападната част на Истанбул, Турция, на 2 април, съобщава „Дейли Стар“.

Според информацията, входната врата е била заключена отвътре, а в стаите не са открити следи от борба. Всичко показвало, че момичето е било само, но полицията подозира, че всичко не е толкова просто, колкото може да изглежда.

В апартамента не са открити наркотици или нещо, което би могло да причини смъртта на Сукрие. Докато резултатите от съдебно-медицинската експертиза не бъдат готови, разследването счита смъртта на туркинята за „подозрителна“.

Но приятелите на момичето вече имат свои собствени хипотези, съобщават местните медии. Според тях актрисата може да е била отровена. Приятелите на починалата предполагат, че на Сукрие й е станало лошо след изяждането на храната, която тя си поръчала вечерта, преди да умре.

Булгурджу е родена в град Хатай. След като завършва Университета Кадир Хас във Факултета по кино и телевизия през 2013 г., момичето се премества в столицата и постъпва в театралния център Муждат Гезен, едно от най-реномираните театрални училища в Турция.

Погребението на починалата актриса е било в Хатай като е организирано в съответствие с всички традиции. 

Прегледана: 55072

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече