Жената на Милен Цветков осребри смъртта му

0

Последната половинка на покойния журналист Милен Цветков е решила да издаде книга, посветена на тяхната любовна връзка, точно година след трагичната му кончина. В края на април ще отбележим първата тъжна годишнина без обичания телевизионер, който загина нелепо в брутална катастрофа, предизвикана от надрусания Кристиан Николов на столичен булевард.

До смъртта на тв водещия не се знаеше, че до себе си той е имал жена. Последната информация бе, че се е разделил с майката на сина си Боян – Ивета. Изненадващо няколко дни след трагедията нумероложката Милена Иванова сподели тяхна снимка и призна във фейсбук, че са имали връзка и Милен е пътувал от нейното жилище към своето, когато се е случила катастрофата. Всъщност двамата се запознали още докато вървеше предаването му „Часът на Милен Цветков“ по Нова телевизия, където тя му гостувала. Още тогава между тях прехвърчали искри, а по-късно започнали да се виждат и впоследствие почти заживели заедно. Любовната им история продължила само 379 дни и приключила с трагичната гибел на журналиста.

След погребението му се разбра, че всъщност децата му не са приемали новата му половинка. Тя не е присъствала на панахидата му, никой не ѝ съобщил датата и часа. Научила ги случайно и се скрила в храсти в гробищния парк, за да изпрати любимия си мъж.

Милена не се познавала със сина на тв водещия. По настояване на бившата му жена Ивета, когато той вземал Боян, си оставали само по мъжки. Голямата щерка на Цветков от първия му брак – Калина, пък живее заедно с майка си в Холандия. Чула се за пръв път с половинката му Милена в деня на кончината му.
Приятели и познати на журналиста са на мнение, че нумероложката е осребрила смъртта му чрез книгата си и иска да печели на негов гръб, изнасяйки публично лични истории, само година, откакто той не е между живите. Те се притеснявали и от реакциите на децата му, които едва ли щели да реагират добре на откровенията на Милена. Други пък твърдят, че няколко месеца преди да си отиде от този свят, в частни разговори Цветков споделял пред тях, че именно нумероложката била голямата му любов, и звучал искрено.

Прегледана: 53473

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече