Зловещата къща с духове в Мусачево си търси нов собственик

0

Печално прочутата „Къща на духовете“ в близкото до София село Мусачево е пусната отново за продан, издават местни хора. Преди време имотът бе купен и основно ремонтиран от новия собственик, който се зарече, че не го е страх да пребивава там. Независимо от всичко младият мъж така и не заживял в злокобния имот и къщата отново стояла празна.

Сега тя се продава на цени, доста под пазарните за този район. Къщата на духовете е прочута от години. В нея заживяват брат и сестра, които умират от рак. После семейство – жена, мъж и деца, но всичките загиват при катастрофа. Следващите обитатели също са застигнати от смърт. Единственият български екзорсист решава да я пречисти, извършвайки екзорсистки акт, и да я закупи.


Но и той се отказва. Така с годините имотът запустява. Носят се легенди, че е бил използван и за сатанински ритуали, а на няколко пъти след това му е правен и водосвет. Въпреки това зловещата му слава продължава да се разнася из цялата страна и никой не склонява да купи къщата, въпреки че се продава за жълти стотинки.

Прегледана: 53786

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече