Джъстин Бийбър за наркотиците: Охраната постоянно проверяваше дали съм жив

0

Джъстин Бийбър без притеснения споделя подробности за трудните си периоди, когато животът му е бил изцяло зависим от наркотиците, с които злоупотребявал. Поп звездата споделя, че се е стигнало дотам охраната постоянно да влиза в стаята и да проверява пулса му, за да се увери, че е жив.

27-годишният певец говори за своите преживявания от миналото в майския брой на GQ и прави тежкото признание, че се чувства празен, въпреки огромния си успех.

„Имах успеха си, но все още бях нещастен, изпитвах болка. И все още имам нерешени проблеми. Мислех, че успехът ще ми помогне“, продължава той.

В документален филм Бийбър признава, че на 13 години за първи път е опитал марихуана.

„За мен това беше просто начин да се измъкна от всичко. Бях млад и експериментирах, като всички останали в бранша и света. Имах много пари, така че винаги се намираше някой, който да ми иска нещо“, споделя любимецът на тийновете.

Скоро също така Джъстин Бийбър сподели в инстаграм, че е бил диагностициран с лаймска болест и с хронична мононуклеоза, която засяга кожата му, мозъчната функция, енергията и цялостното му здраве.

Прегледана: 53459

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече